Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea a lansat, la începutul lunii August 2021, noua prezență online

Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea a lansat, la începutul lunii August 2021, noua prezență online

Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea a lansat, la începutul lunii August 2021, noua prezență online www.colegfarmtl.ro, având un design grafic actualizat și o viteză de încărcare mult mai rapidă. Noua platformă oferă o experiență online simplificată, care permite utilizarea de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde.

Pe lângă design-ul prietenos și interfața ușor de utilizat, platforma oferă toate informațiile de interes atât pentru publicul larg, dornic să descopere mai multe informații despre activitatea farmaciștilor din județul Tulcea, cât și pentru profesioniștii farmaciști, membri activi ai Colegiului Farmaciștilor din județul Tulcea.

De asemenea, site-ul www.colegfarmtl.ro intenționează să fie o cale de dialog facil între Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea și segmentele sale de public, o sursă de informații actualizate permanent, atât pentru membri cât și pentru publicul larg, precum și o întâlnire prietenoasă între instituția Colegiul Farmaciștilor și profesioniștii farmaciști activi.

Noul site www.colegfarmtl.ro cuprinde secțiuni clare și ușor de parcurs precum și informații esențiale, actualizate la zi, referitoare la activitatea curentă a profesioniștilor din domeniul farmaceutic, activi în județul Tulcea.

Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea poate fi contactat:

Colegiul Farmaciștilor din județul Tulcea apără demnitatea și promovează drepturile și interesele membrilor săi în toate sferele de activitate; apără onoarea, libertatea și independența profesională a farmacistului, precum și dreptul acestuia de decizie în exercitarea actului profesional; asigură respectarea de către farmaciști a obligațiilor ce le revin față de pacient și de sănătatea publică.